CLOUD COMPUTING MOGELIJKHEDEN

Wilt u de totale regie behouden over uw ICT omgeving, zelfs wanneer u in de cloud opereert? Met onze beheerde cloud computing services bieden wij u een volledig op maat gemaakte, veilige en afgeschermde omgeving. Het maakt niet uit welke cloudprovider u selecteert, wij ontwikkelen een private cloud infrastructuur die uitsluitend toegankelijk is voor uw organisatie.

De nadruk ligt op het creëren van een IT-omgeving die naadloos aansluit bij uw specifieke behoeften en beveiligingseisen. Onze beheerde cloud computing diensten stellen u in staat om uw digitale activa te beheren en beschermen, terwijl u geniet van de voordelen van cloud computing. U kunt erop vertrouwen dat uw gegevens veilig zijn, ongeacht welke cloudprovider u kiest, aangezien we een oplossing op maat ontwikkelen die u volledige controle en gemoedsrust biedt.

Ontdek onze cloud opties

De cloud computing dienst van Magna Solutions biedt een holistische oplossing die verder gaat dan louter cloudhosting. We integreren diverse essentiële facetten van IT beheer om een naadloze en geavanceerde service te leveren. Onze alomvattende benadering stelt uw organisatie in staat om de voordelen van de cloud te benutten, zonder de zorgen van complex IT beheer. Wij leggen de focus op een geïntegreerde aanpak voor uw IT-infrastructuur, waarbij de nadruk ligt op cyber security, prestaties en schaalbaarheid. Dit stelt u in staat om u te concentreren op uw kernactiviteiten, met het volste vertrouwen dat uw IT omgeving in bekwame handen is.

Verder dan slechts cloudhosting

Bij Magna Solutions begrijpen we de diepgaande impact die cloud computing kan hebben op uw organisatie. Daarom gaan we verder dan alleen het aanbieden van cloudhosting; we bieden een holistische benadering die uw IT-behoeften in hun geheel omvat. We geloven in het integreren van diverse essentiële aspecten van IT-beheer om een naadloze en geavanceerde service te leveren die voldoet aan de eisen van de moderne zakenwereld.

Maak gebruik van de voordelen

Onze allesomvattende benadering stelt uw organisatie in staat om ten volle te profiteren van de voordelen van de cloud, zonder u zorgen te hoeven maken over de complexiteit van IT-beheer. Wij leggen de nadruk op een geïntegreerde aanpak voor uw IT-infrastructuur, waarbij we de hoogste prioriteit geven aan zaken als cybersecurity, prestaties en schaalbaarheid. Dit betekent dat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten, met het volste vertrouwen dat uw IT-omgeving in bekwame handen is.

Ons IT consultancy team

Onze deskundige teams werken samen met uw organisatie om ervoor te zorgen dat uw cloud computing oplossing voldoet aan uw specifieke behoeften en doelstellingen. Of het nu gaat om het waarborgen van de beveiliging van uw gegevens, het verbeteren van de prestaties van uw systemen, of het vergroten van de schaalbaarheid, we zijn er om u te ondersteunen.

Wordt klant van ons

Met Magna Solutions als uw dienstverlener in cloud computing, kunt u er zeker van zijn dat u de voordelen van de cloud volledig benut, terwijl u zich concentreert op groei, innovatie en het bereiken van uw zakelijke doelen. Wij zijn er om uw IT-omgeving te optimaliseren, zodat u klaar bent voor de uitdagingen en kansen van de digitale wereld.

Cloud computing dienstverlening

Onze cloud computing dienstverlening wordt geleverd vanuit meerdere bronnen, waaronder onze eigen cloud infrastructuur, evenals platforms zoals Azure en in samenwerking met toonaangevende internationale partners, zoals Dimension Data en KPN. In elke cloud omgeving creëren en beheren we een op maat gemaakte private cloud omgeving exclusief voor uw organisatie.

Dit betekent dat we flexibel en aanpasbaar zijn aan de behoeften van uw bedrijf. Of u nu de voorkeur geeft aan een eigen infrastructuur, een bekende cloudprovider zoals Azure, of een samenwerking met gerenommeerde externe partijen, wij zorgen ervoor dat uw organisatie kan profiteren van de voordelen van een beveiligde en schaalbare private cloud die aan uw specifieke vereisten voldoet. Wij stellen uw digitale activa en gegevens veilig en bieden de benodigde expertise om uw IT omgeving te optimaliseren, ongeacht de cloud omgeving waarin u opereert.

Hybride cloud omgeving

Een hybride infrastructuur omvat een strategische combinatie van diverse IT omgevingen, waaronder private cloud, public cloud en on-premise datacenters. Door deze veelzijdige mogelijkheden op doordachte wijze te integreren, kunt u optimaal profiteren van de voordelen die zowel de cloud als de lokale, on-premise dataopslag en ICT dienstverlening te bieden hebben.

Potentie van hybride cloud

De kracht van een hybride infrastructuur ligt in zijn flexibiliteit en aanpasbaarheid. Het stelt organisaties in staat om specifieke workloads, applicaties, of gegevens te plaatsen op de meest geschikte locatie op basis van hun vereisten. Bijvoorbeeld, gevoelige bedrijfsgegevens kunnen worden bewaard in een goed beveiligde private cloud, terwijl schaalbare en tijdelijke workloads efficiënt kunnen worden uitgevoerd in de public cloud. Tegelijkertijd kunnen kritieke systemen of oudere applicaties worden gehandhaafd in een on-premise datacenter.

De optimale mix van hybride een cloudomgeving

De juiste balans tussen deze verschillende omgevingen biedt niet alleen kostenbesparingen en schaalbaarheid, maar ook veerkracht en continuïteit. Het stelt organisaties in staat om te voldoen aan de specifieke behoeften van hun bedrijfsvoering, terwijl ze profiteren van de agility en innovatie die de cloud te bieden heeft. Het is een geavanceerde benadering van IT beheer die organisaties in staat stelt om flexibel in te spelen op veranderende marktomstandigheden en concurrentievoordelen te behalen.

Wat is een multi cloud?

Multi cloud is een aanpak waarbij meerdere cloud computing en opslagdiensten worden geïntegreerd in een gecoördineerde, diverse architectuur. Een multi cloud omgeving biedt een reeks voordelen, waaronder geavanceerde failover scenario’s en disaster recovery mogelijkheden die naadloos integreren met zowel de cloud als on-premise infrastructuur.

Het idee van een multi cloud

Het concept van multi cloud gaat verder dan enkele cloudproviders en stelt organisaties in staat om diensten te benutten van verschillende cloudleveranciers, met het oog op het optimaliseren van prestaties, beveiliging en kostenbeheersing. Deze aanpak biedt flexibiliteit en veerkracht in het geval van storingen of uitval, aangezien het mogelijk maakt om naadloos over te schakelen tussen cloudproviders of van en naar lokale datacenters, waardoor geavanceerde failover- en herstelscenario’s worden gefaciliteerd.

Hoe wordt managed cloud beheerd?

Een managed multi cloud omgeving voorziet organisaties van geavanceerde capaciteiten voor disaster recovery. Dit omvat de mogelijkheid om gegevens en applicaties veilig op te slaan en te herstellen vanuit of naar de cloud, zodat bedrijfscontinuïteit wordt gewaarborgd in geval van onvoorziene omstandigheden. Dit biedt gemoedsrust aan organisaties en versterkt hun vermogen om snel te reageren op noodsituaties.

De voordelen van een multi cloud

Multicloud is een strategische benadering die organisaties helpt om optimaal gebruik te maken van de diversiteit en kracht van meerdere cloudplatforms, terwijl managed services zorgen voor een hoog niveau van controle en operationele efficiëntie. Hierdoor kunnen bedrijven zich concentreren op hun kerntaken, terwijl ze tegelijkertijd profiteren van een robuuste en veerkrachtige IT omgeving.

Kiezen uit verschillende cloud opties

Welk deel van uw IT omgeving overweegt u uit te besteden? Bent u op zoek naar een Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS) of Software as a Service (SaaS) benadering? Bovendien, welke cloudstrategie past het beste bij uw organisatie: een private cloud, een public cloud, of wellicht een hybride aanpak?

Betrek ons bij uw denkproces

Magna Solutions streeft ernaar om de verscheidene opties en de respectievelijke voor- en nadelen van elke keuze helder en inzichtelijk te maken. Wij begrijpen dat elke organisatie unieke behoeften heeft, en daarom helpen we u bij het nemen van weloverwogen beslissingen die aansluiten bij uw specifieke doelen en eisen. Onze doelstelling is om de complexiteit van de IT landschap te vereenvoudigen, zodat u duidelijke en geïnformeerde keuzes kunt maken. Hierdoor kunt u zich concentreren op het versterken van uw kernactiviteiten terwijl uw IT infrastructuur optimaal wordt beheerd.

Interesse gekregen?

CONTACT OPNEMEN