Cyber Security mogelijkheden

Magna Solutions integreert cyberbeveiliging naadloos in al haar diensten en erkent het cruciale belang van het beschermen van digitale activa. Door cyberbeveiliging een integraal onderdeel van hun aanbod te maken, biedt het bedrijf klanten een veilige en veerkrachtige IT-omgeving, essentieel voor het navigeren door de uitdagingen van het moderne digitale landschap.
In het licht van voortdurend toenemende cyberdreigingen, is cyber security een zeer gespecialiseerd domein geworden dat niet door veel organisaties adequaat zelf kan worden beheerd. Zelfs een kleine vertraging bij het installeren van een patch of virusupdate kan ernstige gevolgen hebben. Met onze cyber security diensten nemen wij deze zorgen uit handen en bieden wij u een robuuste bescherming tegen bedreigingen zoals virussen, malware en phishing.

Onze cyber security diensten omvatten onder andere:

Wij voorzien uw servers en clients van geavanceerde cyber security die centraal worden beheerd, waardoor uw hele netwerk beschermd is.

Wij houden centraal toezicht op antivirus- en andere updates, en zorgen voor een efficiënte distributie en installatie om uw systemen up-to-date te houden.

Wij houden de onderliggende software, inclusief het besturingssysteem, nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat deze tijdig worden bijgewerkt en beveiligd.

Wij beheren en bewaken de toegang van gebruikers tot applicaties en systemen, zodat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot gevoelige gegevens.

Wij bieden veilige VPN-verbindingen, inclusief de benodigde certificaten, om ervoor te zorgen dat gegevens veilig worden verzonden en ontvangen, zelfs via externe netwerken.

Ons team beheert firewalls en andere netwerkbeveiligingsdiensten om uw digitale activa te beschermen tegen inbraak en ongeautoriseerde toegang.

Met onze cyber security diensten bent u verzekerd van een professionele, voortdurende beveiliging die uw organisatie helpt om risico’s te minimaliseren en zich te richten op uw kerntaken, terwijl wij uw digitale omgeving veilig houden.

Binnen onze cyber security diensten bieden wij uitgebreide ondersteuning voor alle aspecten van beveiliging die uw organisatie nodig heeft, ongeacht de merken en configuratie van uw IT-omgeving. Ons beheer is zowel proactief als reactief, wat betekent dat virussen die worden gedetecteerd direct worden geneutraliseerd, terwijl nieuwe en onbekende bedreigingen snel worden aangepakt.

Dit stelt u in staat om veilig wereldwijd gebruik te maken van cloudservices en veilig gegevens uit te wisselen met uw medewerkers, klanten en leveranciers. U kunt met vertrouwen vertrouwelijke informatie delen en tegelijkertijd proactief en effectief reageren op beveiligingsrisico’s, waardoor uw organisatie een solide bescherming geniet in het digitale tijdperk.

Interesse gekregen?

CONTACT OPNEMEN