ONZE IT CONSULTANCY DIENSTVERLENING

Heeft u geen volledig overzicht meer, en inzicht in uw complexe IT landschap? Het is steeds moeilijker om de juiste kennis, ervaring en capaciteit aan boord te krijgen en houden. Technisch gezien kan er steeds meer, maar de onderliggende complexiteit neemt toe, zelf bij op het oog eenvoudige oplossingen. En gaat u naar de cloud, dan staat die complexiteit niet meer binnen uw bedrijfsmuren, maar ‘ergens’ verscholen in een digitale wolk. Daarom is IT consultancy van Magna Solutions van groot belang. Wij helpen u verder op weg naar een betere infrastructuur.

ICT UITDAGINGEN

Zonder inzicht in uw volledige omgeving wordt het lastig om de juiste besluiten te nemen over de doorontwikkeling van uw IT. En dat in een tijd waarin het steeds belangrijker wordt dat uw IT meebeweegt met de behoefte van de organisatie, of zelfs volledig nieuwe bedrijfsmodellen mogelijk kan maken. De kosten en werkdruk voor onderhoud gieren de bocht uit. Onvolledige documentatie zorgt voor vertraging wanneer u bij elke aanpassing moet uitzoeken wat er exact staat, voordat aan de oplossing kan worden gewerkt. Doorlopend onderhoud en nieuwbouw vergroten de uitdaging nog verder. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen voor mogelijke oplossingen om deze uitdagingen te vermijden of te verhelpen.

Onze IT consultants zorgen met een frisse blik voor verhelderende inzichten en helpen u de negatieve cyclus te doorbreken. Dat bereiken we door afhankelijkheden en kwetsbaarheden inzichtelijk te maken en pragmatische, toekomstvaste ontwerpen voor een solide ICT omgeving.

Ons uitgangspunt is de behoefte van de business. Hoe kunnen wij uw bedrijfsdoelstellingen naar ICT vertalen? En wat betekent ICT voor degenen die er echt gebruik van gaan maken? In onze visie is ICT niet slechts een kostenpost, maar een business enabler die kan helpen processen efficiënter te laten verlopen en klanten beter te bedienen.

Met onze IT consultancy vullen wij meestal de rol van architect of technisch designer in. Wij kunnen deze functies overnemen, of we ondersteunen uw eigen specialisten.

Daarbij maken wij gebruik van standaard architectuur principes zoals TOGAF en DYA, mede afhankelijk wat er gangbaar is bij de klant. Ook bij de begeleiding van projecten werken wij conform standaard projectmanagement methodieken zoals IPMA, Prince2, Scrum en Safe.

Wij voeren onze IT consultancy werkzaamheden uit op projectbasis, of als korte termijn interim opdrachten.

Hoe onze samenwerking er ook uit ziet: u kunt altijd rekenen op de juiste persoon op de juiste plaats, met focus op het resultaat.

Interesse gekregen?

CONTACT OPNEMEN