Ontwerp, bouw en exploitatie van Data Spaces en IT Equipment Rooms

Magna Solutions onderscheidt zich door zijn expertise in het opzetten en beheren van essentiële componenten van IT-infrastructuur. Van Hoofdapparatuurruimtes (MER) tot Satellietapparatuurruimtes (SER) en Distributieapparatuurruimtes (DER), excelleert Magna Solutions in het ontwerpen en onderhouden van datacenters, IT-infrastructuurapparatuur, oplossingen voor kunstmatige intelligentie, rekken, behuizing, stroom, koeling en bekabeling, met een focus op betrouwbaarheid en innovatie.

K

K

Wat wij bieden

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening, afgestemd op diverse omgevingen. Van het brengen van connectiviteit naar afgelegen landelijke gebieden en het verzekeren van betrouwbare communicatie op zee tot het bieden van onverwoestbare, robuuste oplossingen voor maximale betrouwbaarheid. Wij leveren hoge bandbreedte voor snel en efficiënt gegevenstransport, waarbij veiligheid voorop staat met beveiligde verbindingen voor gevoelige gegevens. Met gebruik van diverse technologieën zoals glasvezel, 4G/5G, satelliet en microwave, streven wij naar optimale connectiviteit. Kies voor innovatie en betrouwbaarheid met onze breedbandige, veilige oplossingen.

Het MER (Main Equipment Room) vormt het kloppende hart van elke goed ontworpen IT-infrastructuur. In deze centrale ruimte worden cruciale apparatuur en systemen samengebracht en beheerd. Als de spil van connectiviteit fungeert het MER als de kern die de diverse componenten van een datacenter integreert, zodat efficiënte werking, monitoring en onderhoud mogelijk zijn. Met geavanceerde technologie en zorgvuldige planning biedt het MER een betrouwbare en geoptimaliseerde omgeving om de prestaties van uw IT-infrastructuur te waarborgen.

Het SER (Satellite Equipment Room) speelt een cruciale rol in de wereld van communicatie via satellieten. Deze specifieke ruimte is ontworpen om de apparatuur te huisvesten die verantwoordelijk is voor het ontvangen en verzenden van signalen naar en van satellieten. Met geavanceerde technologieën biedt het SER een geoptimaliseerde omgeving voor het beheren en onderhouden van satellietcommunicatiesystemen. Of het nu gaat om data-overdracht, broadcasting of andere satelliettoepassingen, het SER is een essentieel knooppunt dat zorgt voor betrouwbare en effectieve communicatie via satellieten.

Het DER (Distribution Equipment Room) speelt een essentiële rol in de distributie en efficiënte werking van elektrische en technologische systemen binnen een faciliteit. Deze specifieke ruimte fungeert als het knooppunt waar stroom, netwerkconnectiviteit en andere distributie-infrastructuur samenkomen en worden beheerd. Het is ontworpen om een geoptimaliseerde omgeving te bieden voor de distributie van elektriciteit, gegevens en andere kritieke bronnen naar verschillende delen van het gebouw of de installatie. Het DER is van vitaal belang voor het waarborgen van betrouwbare en veilige energie- en informatiedistributie, waardoor de algehele operationele efficiëntie wordt versterkt.

Your Content Goes Here

K

IT infrastructure equipment

In de dynamische wereld van moderne technologie zijn compute, storage en network de onmisbare bouwstenen van een veerkrachtige IT-infrastructuur. Bij onze vooruitstrevende technologische oplossingen smeden wij deze drie pijlers tot een naadloos geheel, waardoor organisaties profiteren van soepele verwerkingscapaciteit, betrouwbare gegevensopslag en naadloze systeemcommunicatie.

Met een scherp oog voor innovatie bieden wij niet alleen de essentiële componenten, maar ook de visie en expertise om een krachtige, flexibele en schaalbare IT-omgeving te creëren. Onze oplossingen zijn zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de complexe eisen van de hedendaagse digitale wereld, waardoor uw organisatie niet alleen kan overleven maar ook kan gedijen in een constant evoluerend technologisch landschap.

Als kers op de taart benadrukken we het belang van geavanceerde datacenters als het kloppende hart van deze IT-infrastructuur. Onze geïntegreerde benadering strekt zich uit tot het ontwerp, de implementatie en het beheer van state-of-the-art datacenters, waardoor uw organisatie kan profiteren van maximale efficiëntie, betrouwbaarheid en innovatie. Kies voor onze totaaloplossing en laat uw IT-infrastructuur de drijvende kracht zijn achter het succes van uw organisatie.

In de grensverleggende wereld van moderne technologie is Artificial Intelligence (AI) niet alleen een innovatieve oplossing, maar een krachtige motor voor transformatie. Onze op maat gemaakte AI-oplossingen zijn ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het benutten van de volledige potentie van gegevens, het nemen van datagestuurde beslissingen en het automatiseren van complexe taken.

Met een diepgaande expertise in machine learning, neurale netwerken en geavanceerde algoritmen bieden wij AI-oplossingen die naadloos integreren met uw bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om het optimaliseren van operationele efficiëntie, het personaliseren van gebruikerservaringen of het ontdekken van waardevolle inzichten, onze AI-oplossingen vormen de sleutel tot het ontgrendelen van nieuwe mogelijkheden en het stimuleren van innovatie. Kies voor de toekomst met onze AI-oplossingen en laat technologie uw organisatie naar nieuwe hoogten brengen.

In de wereld van geavanceerde IT-infrastructuur zijn racks en behuizing essentiële bouwstenen voor het organiseren en beschermen van uw technologische omgeving. Onze hoogwaardige racks bieden een gestructureerde en efficiënte oplossing voor het huisvesten van servers, netwerkapparatuur en andere kritieke componenten.

De behuizing vormt de beschermende omhulling, waarin uw technologische investeringen worden afgeschermd tegen externe invloeden en geoptimaliseerd voor optimale prestaties. Onze racks en behuizingen worden zorgvuldig ontworpen en voldoen aan de hoogste normen, waardoor ze niet alleen een functionele rol vervullen, maar ook bijdragen aan een georganiseerde, veilige en efficiënte IT-omgeving.

Of het nu gaat om datacenters, serverruimtes of andere IT-infrastructuren, onze racks en behuizingen bieden de solide basis voor het waarborgen van betrouwbaarheid en continuïteit in uw technologische operaties. Kies voor geavanceerde opslagoplossingen met onze racks & housing, en laat uw IT-infrastructuur excelleren op alle niveaus.

In de dynamische wereld van IT-infrastructuur zijn power (stroomvoorziening) en cooling (koeling) cruciale elementen die de betrouwbaarheid en prestaties van uw systemen beïnvloeden. Onze geavanceerde oplossingen op het gebied van power en cooling zijn ontworpen om te voldoen aan de toenemende eisen van moderne technologie.

De power-oplossingen die wij bieden, zorgen voor een stabiele en betrouwbare stroomvoorziening, waardoor uw IT-apparatuur ononderbroken kan blijven werken. Dit is essentieel voor het waarborgen van de continuïteit van uw bedrijfskritieke processen. Tegelijkertijd leveren onze cooling-oplossingen efficiënte en doelgerichte koeling, waardoor uw apparatuur op optimale temperaturen blijft functioneren en de levensduur ervan wordt verlengd.

Of het nu gaat om datacenters, serverruimtes of andere IT-infrastructuren, onze power- en cooling-oplossingen zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Kies voor betrouwbaarheid en efficiëntie in uw IT-omgeving met onze geïntegreerde power & cooling oplossingen en ervaar optimale prestaties van uw technologische investeringen.

In de complexe wereld van IT-infrastructuur is bekabeling een onmisbare factor voor een naadloze connectiviteit en optimale prestaties van uw systemen. Onze geavanceerde IT-bekabelingsoplossingen bieden een gestructureerde en efficiënte bedrading die cruciaal is voor het verbinden van apparatuur en het waarborgen van betrouwbare dataoverdracht.

Of het nu gaat om glasvezel, koperbekabeling of andere geavanceerde bekabelingstechnologieën, onze oplossingen worden zorgvuldig ontworpen en geïmplementeerd om te voldoen aan de hoge eisen van moderne IT-omgevingen. Wij streven ernaar om niet alleen de connectiviteit te optimaliseren, maar ook om de schaalbaarheid en flexibiliteit van uw netwerkinfrastructuur te verbeteren.

Van datacenters tot kantooromgevingen, onze bekabelingsoplossingen spelen een centrale rol in het creëren van een geavanceerd netwerk dat klaar is voor de uitdagingen van de digitale wereld. Kies voor gestroomlijnde en betrouwbare connectiviteit met onze IT-bekabelingsoplossingen en laat uw infrastructuur optimaal presteren.