WAT BEHEREN WIJ?

Magna Solutions verzorgt proactief IT beheer op door ons geleverde oplossingen, of op uw bestaande omgeving. Het belangrijkste uitgangspunt: uw ICT moet gewoon blijven werken. Daar zorgen wij voor met technisch IT beheer en actieve monitoring van uw systemen, onderhoud en het snel en effectief oplossen van incidenten. Bij IT beheer werken wij conform standaard ITIL-beheer methodieken welke op eenvoudig wijze in uw bestaande dagelijks operationeel beheer zijn in te passen. Vanuit ons Cyber Security Operations Center (SOC) monitoren en beheren wij alle cyber security aspecten van uw IT omgeving, inclusief firewalls, endpoint security en network security. Vanuit ons Network Operations Center (NOC) monitoren en beheren wij uw volledige netwerk – zowel het LAN als Internet-, WAN- en VPN-verbindingen.

De rol van IT in bedrijven heeft een onschatbare waarde gekregen. Of het nu gaat om de oplossingen die wij bieden of uw bestaande IT-infrastructuur, één ding staat centraal: uw ICT moet gewoon blijven werken. Dit vormt het leidende principe achter het proactieve IT-beheer dat Magna Solutions aanbiedt.

Als het aankomt op IT, is continuïteit de sleutel tot succes. Uw bedrijf kan niet efficiënt functioneren zonder betrouwbare systemen en vlekkeloze processen. Bij Magna Solutions begrijpen we dit als geen ander, en daarom hebben we onze proactieve IT-beheerdiensten ontwikkeld om ervoor te zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw IT-omgeving.

Waarom zou u kiezen voor proactief IT beheer in plaats van reageren op problemen? Het antwoord is eenvoudig: voorkomen is beter dan genezen. Met proactief beheer kunnen we potentiële problemen identificeren voordat ze kritiek worden. Dit resulteert in minder downtime, sneller herstel en verbeterde efficiëntie voor uw bedrijf.

Daarnaast betekent dit dat uw IT infrastructuur altijd up-to-date en in optimale staat is. We zorgen voor regelmatige updates, beveiligingspatches en onderhoud, waardoor uw systemen voortdurend topprestaties leveren. Dit draagt tevens bij aan de verlenging van de levensduur van uw IT middelen, wat op de lange termijn kostenbesparingen oplevert.

Bij Magna Solutions hanteren we een heldere benadering voor proactief IT-beheer. Allereerst maken we grondig kennis met uw bedrijf en uw specifieke behoeften. Vervolgens stellen we een op maat gemaakt beheerplan op dat perfect aansluit op uw doelstellingen en budget. Dit plan omvat regelmatige monitoring, uitgebreide beveiligingsmaatregelen en een snelle respons op eventuele problemen.

Ons team van deskundige IT-professionals staat te allen tijde paraat om uw IT-omgeving te beheren en te onderhouden. We houden voortdurend toezicht op uw systemen en grijpen onmiddellijk in bij potentiële problemen. Dit stelt u in staat om u te concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij de verantwoordelijkheid voor uw IT op ons nemen.

Interesse gekregen?

CONTACT OPNEMEN