Onze hardware

Magna Solutions is een gespecialiseerde leverancier van IT hardwareproducten voor bedrijven. Of u nu op zoek bent naar servers, switches of andere hardwareproducten, u kunt vertrouwen op Magna Solutions. Onze focus ligt op het aanbieden van hoogwaardige hardware, omdat we geloven dat kwalitatieve hardware de basis vormt voor een efficiënte en duurzame bedrijfsinfrastructuur. Ons uitgebreide assortiment biedt uitstekende hardwareoplossingen voor verschillende bedrijfsdoeleinden.

Diverse aanbod van hardware

Wij bieden een uitgebreid assortiment hardware systemen, waaronder netwerk switches, switches toebehoren, GPU servers, storage servers, serverkasten, multi-node servers, single-node servers, appliance servers en server chassis. Deze brede variëteit aan hardwareoplossingen stelt onze klanten in staat om aan hun specifieke IT-eisen te voldoen en te profiteren van tal van voordelen. Hier is een beschrijving van waarom wij deze hardware systemen aanbieden:

⦾ Netwerk Switches

Netwerk switches vormen het fundament van een betrouwbaar en efficiënt computernetwerk. Ze zijn verantwoordelijk voor het routeren van gegevenspakketten tussen apparaten en dragen bij aan naadloze communicatie binnen organisaties. Onze switches worden ontworpen met de nadruk op snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid.

⦾ Switches Toebehoren

Bijbehorende accessoires voor switches spelen een essentiële rol bij het optimaliseren en beheren van netwerkinfrastructuur. Dit omvat voedingen, kabels, modules en rackmontagemogelijkheden, waardoor klanten hun netwerkconfiguraties kunnen aanpassen en onderhouden.

⦾ GPU Server

GPU-servers zijn onmisbaar voor taken met intensieve grafische verwerking, zoals data-analyse, deep learning en kunstmatige intelligentie. Ze bieden ongeëvenaarde rekenkracht en versnellen complexe berekeningen.

⦾ Storage Server

Storage servers zijn geoptimaliseerd voor de opslag en beheer van aanzienlijke hoeveelheden gegevens. Ze zijn van onschatbare waarde voor organisaties die gegevensintensieve toepassingen gebruiken, zoals cloudopslag en databases.

⦾ Serverkast

Serverkasten voorzien in een veilige en georganiseerde opslagruimte voor servers en netwerkapparatuur. Ze dragen bij aan het beheer van kabels en bieden fysieke beveiliging.

⦾ Multi Node Server

Multi-node servers zijn ontwikkeld voor parallelle verwerking en schaalbaarheid, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor taken waarbij meerdere onafhankelijke servers noodzakelijk zijn.

⦾ Single Node Server

Single-node servers bieden indrukwekkende prestaties voor individuele toepassingen en zijn perfect voor organisaties die geen complexe clustering nodig hebben.

⦾ Appliance Server

Appliance servers zijn vooraf geconfigureerde, kant-en-klare oplossingen voor specifieke toepassingen, zoals firewalls, VPN’s en opslagsystemen. Ze vereenvoudigen implementatie en beheer.

⦾ Server Chassis

Server chassis bieden een aanpasbare basis voor het bouwen van op maat gemaakte servers, die kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften van organisaties.

Ons uitgebreide assortiment hardware systemen stelt onze klanten in staat om te profiteren van geavanceerde technologieën, schaalbaarheid en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om het uitbreiden van hun netwerk, het versnellen van gegevensverwerking of het verbeteren van opslagmogelijkheden, onze hardwareoplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne IT-omgevingen. Wij zetten ons in om organisaties te ondersteunen bij het bereiken van hun technologische doelstellingen en het bevorderen van efficiënte en effectieve IT-infrastructuren.

 

Netwerk Switch

Een Ethernet switch is een waardevol apparaat dat het mogelijk maakt om meerdere netwerkverbindingen tot stand te brengen zonder enige verlies van internetsnelheid. Met behulp van Ethernetkabels kun je gelijktijdig meerdere apparaten, zoals printers, laptops, pc’s en routers, aansluiten op één centraal apparaat. De switch vormt een handige uitbreiding voor je bekabelde netwerk. In onze winkel bieden we een assortiment switches aan met 8 tot 48 poorten om aan verschillende behoeften te voldoen.

Vergroot uw netwerk binnen een paar minuten
Koel en volledig stil
Aanbod uit managed en unmanaged switches

Servers

Wanneer we spreken over een server, verwijzen we naar een fysieke computer. Servers vormen een essentieel onderdeel van een netwerkinfrastructuur en fungeren als het kloppende hart ervan. Binnen een organisatie kan een server diverse diensten leveren. Er bestaan verschillende soorten servers, elk met een specifieke functie, zoals webserver, fileserver, DNS-server en tal van andere.

Een server is in feite een apparaat dat verzoeken ontvangt via een netwerk en hierop reageert. Het apparaat dat het verzoek initieert en het antwoord van de server ontvangt, wordt aangeduid als een “client.” In wezen fungeert een server als een computersysteem dat verzoeken om webbestanden accepteert en deze bestanden vervolgens naar de client verzendt.

Voordelen van server hosting

Het hebben van je eigen server als bedrijf biedt aanzienlijke voordelen. Het waarborgt de veilige opslag van gegevens, websites of applicaties, en garandeert dat ze te allen tijde toegankelijk zijn.

Gegevens Security
Je server zelf samenstellen
Veel flexibiliteit
Op de lange termijn goedkoper
Altijd op de hoogte wat er op de server afspeelt
Zelf bepalen over het besturingssysteem en controlepaneel

Onze hoogwaardige hardware wordt geleverd door diverse partners waarmee we samenwerken

Arista Networks - Open Access 7 | 11-14 November 2019ZyXEL Logo | evolution history and meaning, PNGNvidia 712-DWSA24+P2EDI12 (712-DWSA24+P2EDI12) kopen » Centralpoint

Hardware voor cyber security

Wij streven ernaar om uw organisatie te voorzien van een uitgebreid scala aan beveiliging hardwareproducten om de digitale veiligheid en integriteit te waarborgen. Onze toewijding aan hoogwaardige oplossingen omvat diverse mogelijkheden. We bieden onder andere geavanceerde firewalls die uw netwerk beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en schadelijke aanvallen, met geconfigureerde functionaliteiten voor inbraakdetectie en -preventie, evenals de cyber security van gevoelige gegevens.

Endpoint protection

Daarnaast leveren we uitgebreide endpoint beveiligingsoplossingen om uw apparaten, zoals computers en mobiele apparaten, te beschermen tegen bedreigingen zoals malware, ransomware, en meer. Dit omvat antivirussoftware, endpoint beheertools en geavanceerde versleutelingstechnologie.

VPN oplossingen

Onze hardwareproducten omvatten ook VPN-oplossingen (Virtual Private Network) en veilige toegangscontrolesystemen, waarmee uw medewerkers veilig toegang krijgen tot bedrijfsbronnen, zelfs wanneer ze zich buiten de bedrijfsomgeving bevinden.

Back-up & herstel

Bovendien bieden we belangrijke hardware-oplossingen voor gegevensback-up en -herstel, ter bescherming van bedrijfskritische informatie.

Diensten

Daarnaast zorgen we voor de beveiliging van zowel draadloze als bekabelde netwerken met inbegrip van systemen voor authenticatie en autorisatie. Als uw betrouwbare IT consultancy werken we nauw met u samen om aangepaste cyber security oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften en zorgen voor een optimale bescherming van uw organisatie.

Integreren nieuwe hardware

Als het aankomt op het integreren van nieuwe hardware in uw nieuwe IT-systeem, kunt u erop vertrouwen dat we zowel de levering als de installatie voor onze rekening nemen. Onze leveringen worden door heel Nederland verzorgd tijdens kantooruren, en we kunnen ook regelingen treffen voor leveringen buiten deze uren, mocht dat beter passen bij uw wensen. Bovendien zijn we bereid om leveringen buiten Nederland te overwegen en kunnen we ondersteuning bieden bij hardwaremigratie, indien nodig.

Opzetten en installeren

Zodra we uw IT omgeving hebben opgezet en geïnstalleerd, bieden we de service om uw oude hardware terug te nemen en te laten verwerken door onze vaste partner. Dit omvat een inventarisatie van de materialen en resulteert in een rapport met een taxatie van de waarde.

Hardware partijen

Voor grotere hoeveelheden hardware kunnen we bepaalde systemen opslaan, zodat ze snel en gebruiksklaar beschikbaar zijn wanneer u ze nodig heeft. Deze dienst is bijzonder handig als u beperkte interne opslagruimte heeft voor grotere hoeveelheden hardware. Op deze manier wordt de hardware onder optimale klimatologische omstandigheden bewaard en is deze tevens verzekerd.

Interesse gekregen?

CONTACT OPNEMEN