ONZE HARDWARE

Magnasolutions is specialist in het leveren van IT hardware producten aan bedrijven. Voor het kopen van servers, switches of andere hardware producten, bent u bij Magnasolutions in goede handen. Kwalitatief goede hardware vormt de kern naar een efficiënte en duurzame infrastructuur binnen een bedrijf. Voor elk doeleinde bieden wij uitstekende hardware aan. Bekijk het aanbod via onze ‘producten’ pagina, of klik op het onderstaand pictogram op deze pagina.

                                                                             

   Professioneel                  Gespecialiseerde Consultants             Goede Support

• Netwerk Switches
• Switches Toebehoren
• GPU server
• Storage server
• Serverkast
• Multi Node Server
• Single Node Server
• Appliance Server
• Server Chassis


Bekijk onze aanbod via de pictogram hieronder ⇓

Netwerk Switches

Een ethernet switch is een handige apparaat om meerdere netwerk aansluitingen te creëren, zonder dat het internet zijn snelheid verliest.
Je kunt zo meerdere printers, laptops, pc’s en router tegelijkertijd aansluiten op één apparaat, door middel van een ethernet kabel. Een switch is een handige uitbreiding voor je bekabelde netwerk. Wij bieden  8 tot 48 ports switches aan in onze shop.

Vergroot je netwerk binnen een paar minuten
Koel en volledig stil
Aanbod uit managed en unmanaged switches

Bekijk onze switches via de pictogram hieronder⇓

Servers

Wanneer je over een server praat, praat je over een fysieke computer. Servers zijn ontzettend belangrijk en vormen het hart binnen een netwerk infrastructuur. Een server kan verschillende diensten aanbieden voor jouw organisatie. Je hebt dus verschillende soorten servers met ieder zijn eigen functie. Zo heb je een webserver, fileserver, DNS server en nog veel meer soorten servers…

Een server is een apparaat dat verzoeken via een netwerk accepteert en erop reageert. Het apparaat dat het verzoek doet en een antwoord van de server ontvangt, wordt een cliënt genoemd. Een server is dus een computersysteem dat verzoeken om webbestanden ontvangt en deze bestanden naar de cliënt weer verzendt.

Voordelen van een eigen server hosting

Over een eigen server beschikken als bedrijf biedt veel voordelen met zich mee. Het is belangrijk dat je gegevens, website of applicatie veilig staan opgeslagen en altijd te bereiken is.

Volledige hardware in eigen hand
Gegevens Security
Je server zelf samenstellen
Veel flexibiliteit
Op de lange termijn goedkoper
Websites laden sneller
Server wordt met niemand extern gedeeld
Altijd op de hoogte wat er op de server afspeelt
Zelf bepalen over het besturingssysteem en controlepaneel

Wij beschikken over een ruime aanbod aan producten van topmerken als Zyxel, Arista, Nvidia en Hitachi. Ook bieden wij producten aan van onze fabrikant AIC.

Arista Networks - Open Access 7 | 11-14 November 2019ZyXEL Logo | evolution history and meaning, PNGHitachi-logo - ToolTech BVNvidia 712-DWSA24+P2EDI12 (712-DWSA24+P2EDI12) kopen » Centralpoint註冊商標-AIC - OEM, ODM and COTS Server, Storage and Chassis Solutions

Interesse gekregen?

CONTACT OPNEMEN