Meer weten

Wilt u meer weten over de diensten van Magna Solutions, neem dan contact met ons op via tel. 033-7850 150 of via het contactformulier

Managed cloud

Wilt u ook in de cloud volledig grip houden op uw ICT-omgeving? Bij onze managed cloud dienstverlening krijgt u volledig eigen, beveiligde en afgeschermde omgeving. Met welke cloud provider u zaken doet maakt niet uit: wij zorgen voor een private cloud omgeving die exclusief voor uw organisatie toegankelijk is.

De complete cloud

Managed cloud van Magna Solutions is een totaaloplossing. Wij combineren cloud met managed connectivity, managed security en identity & access management.

Onze managed cloud diensten

Wij leveren onze managed cloud dienstverlening vanuit onze eigen cloud omgeving, maar ook op basis van bijvoorbeeld Azure en gespecialiseerde internationaal opererende partijen zoals Dimension Data en KPN. In iedere cloud omgeving bouwen en beheren wij een private cloud omgeving voor uw organisatie.

Managed hybride cloud

Een hybride infrastructuur kan bestaan uit een combinatie van private cloud, public cloud en een on-premise datacenter. Door deze verschillende mogelijkheden op de juiste manier te combineren is het mogelijk maximaal te profiteren van de voordelen van zowel de cloud als het op eigen locatie hebben van uw data en ICT-diensten.

Managed multicloud

Multi-cloud is het gebruik van meerdere cloud compute- en storage services in één heterogene architectuur. Een managed multicloud omgeving biedt voordelen zoals geavanceerde failover scenario’s en disaster recovery vanuit, of juist naar de cloud.

Welke cloud?

Welk deel van uw ICT wilt u uitbesteden? Heeft u een infrastructuur, platform of applicatie ‘as a Service’ nodig? En kiest u voor een private cloud, de public cloud of past een hybride variant beter bij uw organisatie? Magna Solutions maakt de mogelijkheden en voor- en nadelen van de verschillende opties inzichtelijk en transparant.